Indretning af lejligheder

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

HVORDAN PERFORMER DINE MEDARBEJDERE?

BESTIL EN GRATIS CASE TIL BENCHMARKING I DAG!

HVORDAN PERFORMER DINE MEDARBEJDERE?

BESTIL EN GRATIS CASE TIL BENCHMARKING I DAG!

Brug af cases er den direkte vej til benchmarking af medarbejderne og til målrettet rekruttering uden omveje og spild af tid. Nu kan du bestille en case kvit og frit, som er udformet specielt til følgende medarbejdergrupper:

Chauffører
Lagermedarbejdere
SÆLGERE
KUNDESERVICEMEDARBEJDERE

Du kan ganske gratis bruge denne case og den efterfølgende rapport til at benchmarke dine medarbejderes performance og få konkret input til tiltag, der kan løfte præstationer og trivsel. Derudover oplever du potentialet i casebaseret rekruttering.

 • SÅDAN FOREGÅR DET

  Vi sender link med case til medarbejderne
  Du får en rapport på baggrund af deres svar
  Rapporten rummer konkrete forslag til tiltag

  Det er naturligvis helt gratis og uforpligtende for dig. Vores mål er at introducere så mange som muligt for fordelen ved at bruge cases til benchmarking og rekruttering.

  DU FÅR ET MÅLBART AFSÆT FOR NYE TILTAG

  Med benchmarking af dine medarbejdere får du et konkret og stærkt afsæt til at arbejde med performance og trivsel. Du får etableret en baseline og dermed et fundament for målbare indsatser og forbedringer. Det hele baseret på brugervenlige cases.

  DU HENTER INSPIRATION TIL REKRUTTERING

  Udvælgelse og samtaler med potentielle jobkandidater kan koste mange interne ressourcer uden garanti for, at du altid finder den rette til jobbet. Med en casebaseret rekruttering sparer du tid og kan udnytte en lang række fordele:

  Screen kandidater uden bias
  Spar tid med automatisk rating
  Giv brugeren en god oplevelse
  Samtaler med retning og relevans

  Den automatiserede caseproces skærer hjørner undervejs i ansættelsesproceduren – uden at sætte seriøsiteten over styr. Samtalerne starter med de kandidater, der er det bedste match.

  HVORDAN ARBEJDER VI I CASEFAIR?

  Casefair er en dansk virksomhed, der tilbyder virksomheder og organisationer et intelligent, casebaseret screeningværktøj, du kan bruge til at reducere ansøgerfeltet ud fra relevante, objektive og ensartede kriterier.

  Casefair bygger på interaktive cases på 20-40 minutter, der afdækker relevante kompetencer, adfærd og værdier. Ikke med ansøgerens egne vendinger, men ud fra relevante og objektive problemstillinger.

  Sig Hello. til nogle af vores kunder