Indretning af lejligheder

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Vores mission

At skabe en fair, præcis og effektiv rekruttering hvor kandidater vurderes på deres reelle evner igennem løsning af virkelighedsnære case-opgaver, og hvor virksomheder får de bedste betingelser for at udvælge de bedste kandidater blandt en bred og motiveret talentpulje.

Hvem er Casefair

Idéen om Casefair opstod i 2017, da to unge entreprenører besluttede sig for at skabe det rekrutteringsformat, de undrede sig over ikke fandtes. De ville gøre op med den mur af bias og irrelevante krav, man som nyuddannet ofte bliver mødt med, når en uddannelse og begrænset arbejdserfaring er alt, man har at sælge sig selv på. Forankret i den seneste videnskab, veldokumenteret research, praktisk erfaring og et team bestående af case rekrutteringsspecialister og unge talenter med den nyeste viden og direkte kontakt til universiteterne er det lykkedes skabe et spændende og indsigtsrigt alternativ, og som gik i luften i vinteren 2018.

Hvad er Casefair

Casefair er en ny måde at søge job på, som erstatter den traditionelle jobansøgning med en case, og dermed kvalificerer den indledende dialog mellem kandidat og virksomhed gennem realistiske og engagerende case-opgaver, som giver både kandidat og virksomhed de bedste betingelser for at vurdere om de er et godt match.

På vores digitale case-baseret jobplatform, kan ansøgeren kun søge et givent job ved at løse den case, som er tilknyttet opslaget. Casen giver kandidaten et langt bedre indblik i virksomheden og jobbets udformning, og tegner ligeledes et præcist billede af de evner og adfærdsmønstre, der danner grundlag for, hvor godt den pågældende kandidat, vil klare sig i det givne job. Senere versioner af case-platformen har fokus på en bredere suite af digitale case-værktøjer som gør det muligt for virksomheder at implementere og skalere case-baseret rekruttering i alle dele af rekrutteringsprocessen.

Fordele ved brug af Casefair

Øget diversitet, talentadgang og social ansvarlighed qua fair og unbiased rekrutteringsprocesser
Bedre ansættelser – indblik i job-relevante evner og bedre forventningsafstemning end ved abstrakte jobopslag
Stærkere employer brand – brug af fair og moderne rekrutteringsmetoder som giver kandidater et reelt indblik i de spændende opgaver jobbet tilbyder
Tiltræk de rette kandidater – unge kandidater tiltrækkes af spændende opgaver
Tag produktiviteten af rekrutteringsprocesserne til nye højder med enorme besparelser i både tid, penge og dygtigere medarbejdere
Det nemt og ligetil at komme i gang – vi kan både hjælpe med cases og anden support